Kære Grenaa Marineforening 
Nu er der fem dage til påmønstring, så her er en lille opdatering fra Frederikshavn. Jeg er efterhånden ved at falde godt på plads og komme ind i den daglige rutine her på Martec. Vores dag starter kl 7.45, hvor der er morgenmad og efterfølgende undervisning indtil kl 16. Indtil videre har undervisningen bestået af elektrodesvejsningen, filing af merlespir, brandskole og forskellige kursuser. Efter kl 16 har vi rengøring eller fysisk træning samt coronatest. Efter aftensmad har vi haft en del sytimer, da vi skal have nummer i alt vores tøj som skal med ombord. Dagen slutter kl 22.30 hvor vi skal i seng, hvilket er meget tiltrængt efter en meget lang og god dag uden så meget fritid, Max 30 minutter. Vi har været ude på skibet et par gang, hvor der skulle rengøres inden besætningen skulle påmønstre, samt noget andet arbejde. Det har været virkelige fedt, at se hvor den kommende måneds tid skulle bruges og få en idé om hvordan det hele fungere. Alt i alt er det hele super spændende og tiden går utrolig hurtigt. Vi har ikke den største mulighed for, at snakke med andre 3 klasse lige nu, da vi skal holde afstand, men det skulle gerne blive anderledes når vi påmønstre og kommer i skifter osv. Vores kaptajn, Kurt Andersen siger at kursen går mod Madeira og om vi sejler igennem den Engelske kanal eller nord forbi Skotland, er alt efter vind og vejr og at alt kan nå at ændre sig. 
Mange hilsner Amalie Hougaard Jensen   


Amalie ombord på Danmark