Halløj Gaster i Marineforeningen

4. maj nærmer sig og vi skal i gang igen, programmet er flg.

Programmet den 4 maj:

kl. 15,30 –  samling i Marinestuen, for dem der har lyst, samlet transport til Baunehøj
kl. 16,30 –  kransenedlægning ved Borgmester Jan Petersen Hjemmeværnet samt Marineforeningen.
Efter kransenedlæggelsen køre vi til Marinestuen for en forfriskning, og en Sandwich.
kl.19,00 –   Alsang i Museums Østjylland gård. (program i dagspressen ) Museets udstilling om 2. verdenskrig    er åben denne aften.

fra Musssets hjemme side:

Tirsdag den 4. maj er det 76 år siden, at alle igen kunne ånde frit efter fem års besættelse. Derfor inviterer Museum Østjylland, Grenaa Marineforening og Veterancafé Djursland nu til fællessang udenfor i Købmandsgården.
Aftenen byder også på fortællinger fra besættelsestidens Djursland.
Det er gratis, Museet udleverer desuden en lille pose med lidt godt til alle.læs mere her:

TILMELDING TIL  mail fmd@grenaamarineforening.dk

eller 30 28 04 71   eller her på siden senest mandag

Forsamlingsforbuddet på maksimalt 50 personer skal overholdes, og der opfordres til, at der generelt udvises påpasselighed.

Deltagerne holder afstand til hinanden på mindst 1 meter

med venlig hilsen